marbol Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Miałem okazję jechać scenikiem własnie z tym silnikiem i ... Właśnie taki chcę ;) Fajnie się zbiera i na forum ma dosyć dobrą opinię. Co sadzicie o tym (proszę o uwagi): http://otomoto.pl/renault-scenic-2-0-16v-k...-C13808871.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Fajnie się zbiera Już dawno o tym wspominałem ;) Ładny egzemplarz pokazałeś. Trochę mi się różni odcień pod tylną lewą lampą, ale to może być wina światła. Mastyki na tylnej podłodze w porządku. Brakuje mi zdjęcia spod maski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbol Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mójci on Po ponad półrocznych poszukiwaniach-kupiłem Thx wielkie za oceny, sugestie i podpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Gratuluję Teraz możesz spokojnie się pochwalić w odpowiednim dziale 8-) Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi