kudlaciutki Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jak myślicie, na zdjęciach wygląda przyzwoicie. No i za przemawia to, że sprzedaje ją dealer Renault. Zastanawia mnie tylko to, że jest sprowadzona niedawno, zawsze się waham wtedy. http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-16v...-C13378397.html Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Prawie taka sama jak moja ;) Ładna, nie ma się do czego przyczepić. Mała wgniotka na prawym progu. Poza tym w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaciutki Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No tą wgniotkę widziałem ale myślę, że to nic strasznego i pewnie jakimś niewielkim nakładem ewentualnie można to naprawić. Podoba mi się i poważnie się nad nią zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 kudlaciutki, tylko przy tej cenie wolał bym kupić qp od meganecoupe02, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaciutki Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no tak tylko, że ja szukam benzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dzięki Roman za wsparcie kudlaciutki, myślę, że spokojnie możesz ją obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 no tak tylko, że ja szukam benzyny a ja bym szukał pewnego samochodu :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Kolega pewnie gazuje, dlatego szuka benzyny. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kullosiu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 jak znam kudłatego to megany nie zagazuje...a diesli nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 diesli nie lubi też nie lubiłem, teraz mam jednego i szukam następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaciutki Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 a co powiecie o tej? jestem niedaleko niej, warto jechać? http://otomoto.pl/renault-megane-ladna-clima-C14253942.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Wisi zderzak przód. Poza tym niezła. Martwi mnie jednak cena. Za 8900 można kupić dobre phI z 98roku, a nie phII z 2001 :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaciutki Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 No właśnie ten zderzak widziałem. No i ta cena też taka sobie, jako że na wczasach jestem i mam niedaleko jadę ją dzisiaj obejrzę. zobaczymy może warto, kto wie [ Dodano: 2010-07-24, 12:53 ] obejrzałem ją i nie polecam, bardzo zaniedbana, świeci się check engine, pourywane zaczepy reflektorów, zderzak popękany i ogólnie porysowana, w środku też trzeba by dołożyć trochę serca w nią żeby to jakoś wyglądało. także niestety tak jak się spodziewałem za te pieniądze. teraz mam coś takiego na oku http://otomoto.pl/renault-megane-coupe-C12666803.html kolega z targu mi ją oglądał już, mówi że chodzi równo i w miarę cicho, jest ok zadbana nawet, tylko mówi że po odpaleniu silnika coś kapie pod spodem, możliwe że to ze skraplacza? czy mam się szykować na jakiś wyciek chłodzącego? ona już stoi jakiś czas na otomoto. chyba się po nią przejadę. co sądzicie wizualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Jeżeli coś kapie po odpaleniu, to warto sprawdzić co to jest. Może to być płyn chłodzący, płyn od wspomagania, lub olej. Auto miało wymienione radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Jak auto jest dokładnie wymyte, to sprawdź czy nie ma oznak po powodziowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi