SoundWave Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Hej!, Chce zalozyc sobie pokrowce, nie maja dziurek na oparciach, ale mozna podobno zdjac te plastiki, w ktore wchodza "lapki" zaglowkow. Czy ktos to moze zdejmowal? poniewaz wyglada mi to na dosc zespojone z samym fotelem (welurowa tapiceroka). Chce miec ladne pokrowce i zastanwiam sie czy ma sens zdejmowanie tych plastikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Zastanow sie najpierw czy jest sens w ogole zakladac pokrowce to raz, a dwa jesli masz boczne poduszki to tez musisz kupic odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja mam pokrowce. Tam gdzie są boczne poduszki, dałem do wszycia rzepy. Trzyma się kupy a w razie co puści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Pokrowce są z takiego materialu, że jak zrobisz małą (zaznaczam małą a nie na średnicę tych oprawek) dziurkę to potem można je rozciągnąć i powpychać pod te plastiki -przerobione i nic się nie strzępi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 dokładnie tak zrobiłem na tylnej kanapie. Z przodu mam razem z zagłówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Prezes, dzieki za informacje, wlasnie myslalem o wiekszej dziurze i dac do obszycia do znajomej krawcowej ale najpierw sprobuje z mala dziureczka Nie mam bocznych poduszek, rzeczywiscie do takich aut sa inne pokrowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Nie ma sensu ciąć wielkiej i obszywać bo to nic nie daje i nieładnie potem wygląda. Tez się obawiałem ale niedaleko mnie robią pokrowce i gościu mi zrobił demonstrację (zrobił otworek tyle coby mały palec wszedł ) i zrobiłem takie :shock: oczy, że nic się nie rwie ;-) Potem delikatnie ponaciągał i powpychał taką cieniutką blaszką pod plastik - osłonki do prowadnic od zagłówków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 srednio to pasuje do dzialu tuning ale nie ma gdzie tego wrzucic co o tym myslicie ? http://moto.allegro.pl/item210969884_pokro...zamowienie.html ogolnie nie jestem zwolennikiem workow na fotelach ale te sa wyjatkowo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ja bym ci radził cos takiego. sam jestem zadowolony. http://www.autodekor.pl/gfx/koszulki/s006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ja mam zwylke czarne koszulki na fotelach i nie narzekam... Moim zdaniem sa w zupelnosci wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jak macie poduszki w oparciach to uważajcie z pełnymi pokrowcami. Te ala sporting (te co wyglądają jak koszulka budowlańca z czasów PRL) mi osobiście się nie podobają i funkcjonalne raczej też nie są (nie chronią np w oparciu miejsc najbardziej wrażliwych na ścieranie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jak macie poduszki w oparciach to uważajcie z pełnymi pokrowcami. w Megane I ph I nie ma poduszek w oparciach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Radek, gdzie w swojej wypowiedzi mówiłem o MI PH I? Wyraziłem tylko swoją opinię odnośnie pokrowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 sorry jak cie uraziłem :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Mi sie nie podobają takie badziewia na fotelach, wolał bym już obszyć fotele skórą lynk tu akurat jest drogo ale chodzi mi o podobny efekt, gdzies widziałem obszywanie za 1100zł ale pewnie w eco skóre :/ poszukam. Pewnie obszyję sobie fotele ale to dopiero wtedy jak już bedą totalnie wytarte. Moim zdaniem zakładanie koszulek, pokrowców na siedzenia to jest podobnie jak z zakładaniem etui na telefon :-/ ochyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi