eMBe Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam serdecznie! Jestem na etapie poszukiwania Megane Coupe. Chciałbym kupić samochód z instalacją LPG jednak zauważyłem, że w MC PHII bardzo ciężko o sztukę z gazem. Ostatnio trafiłem na takie ogłoszenie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12628619 Co sądzicie o tym samochodzie? Wydaje mi się, że lewa strona mogła być robiona gdyż lusterko jest nie pod kolor oraz na błotniku widać tak jakby malutkie ognisko rdzy (chyba, że to brud w co wątpie...). Warto się nią zainteresować? Może ktoś zna tą sztukę? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Czyżby blaszczu91 ? Prawe lusterko czarne, rdza na błotniku, grill jest ok, liczniki białe czyli ok. Cena jest niska, czyli nie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Regulamin jest inny niż na MCKP... Tak, blaszczu91 to ja Chyba zadzwonię i wypytam właściciela co z nią nie tak i może poproszę o dokładniejsze fotki. Swoją drogą czemu praktycznie nie ma PHII z LPG? ...proszę się do niego stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 bo gazownicy się boją tych silników Swoją drogą to słyszałem wiele negatywnych opinii o jakości materiałów w ph2, ale w tą gałkę zmiany biegów to nie uwierzę przy 230kkm. Sam mam (w ph1) 183kkm i gałka nie jest przetarta w żadnym miejscu - a pewności do swojego przebiegu też nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Swoją drogą czemu praktycznie nie ma PHII z LPG? Bo sekwencja jest droższa :-> Dużo coupetek jest z zachodu, a tam gazmaniaków zbyt wielu nie ma. Jak ktoś dużo jeździ to bierze diesla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Dzięki chłopaki za wypowiedzi Będę rozglądał się za czymś innym [ Dodano: 2010-07-03, 17:24 ] Żeby nie zakładać nowego tematu - zainteresowałem się tą Meganką z tym, że jest to PHI. Co możecie o niej powiedzieć? Przekonuje mnie do niej na pewno klima i LPG. Ale czy wersja tak wyposażona jak ta m.in w elektrykę, klimę itp nie miała halogenów? Bo wydaje mi się to podejrzane... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13966623 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi