Patro Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam ! Zakupiłem scenika, ktory kiedys byl anglikiem. Byl oczywiscie juz dawno po przekładce, ale teraz zauwazylem ze fotele nie są przełożone. Tzn prawy fotel powinien być teraz z lewej strony, bo są tam lędźwie i regulacja wysokości, a lewy fotel powinien być teraz u pasażera. Stąd moje pytanie: czy jestem w stanie przełożyc te fotele ? Z prawej na lewą i z lewej na prawą strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Fotele może i przełożysz ale regulacja fotela kierowcy powinna być od środka a nie od strony drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 zawisza1980, a co to za różnica,czy z prawej czy z lewej będzie regulacja fotela, ważne że będzie działać ,wszystko powinno pasować szyny sa takie same, ale niewiem czy przewody do nabojów napinaczy pasów można wyczepić i podmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 W sumie racja można założyć również lampy od anglika czy to ważne, że są inne? Grunt, że świecą i to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSCAR Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Poduszki w fotelach tez przecież nie muszą być po zewnętrznych stronach auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 OSCAR, jak to nie? A co w razie wystrzału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi