Patryk7 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 (edytowane) . Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Patryk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie ma pedału sprzęgła :shock: Nie podoba mi się w niej najbardziej to, że jest to komis. Przód spasowany słabo. Słabe zdjęcia - co to za handlarz, który nie chce pokazac auta od dobrej strony? Nie spodziewałbym się rewelacji na miejscu. Ogólnie auto ok, zderzaki i detale są takie jak byc powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk7 Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Przód spasowany słabo? Co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Lewy przód: zderzak i kant błotnika pod lampą. Prawa lampa przód nie jest rowno, szczelina prawego błotnika i maski większa niż ustawa przewiduje, szczelina między drzwiami prawymi i błotnikiem za duża. Klapa tył z lewej strony za wysoko, linia na klapie nie zgrywa się z dolna częścią lampy. Ja bym się wiele nie spodziewał po komisie, tym bardziej w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Opinie nt. tego silnika są b. dobre. Z automatem sprawuje się ok. chociaż pali ok 1,5 l więcej niż w manualu. Skrzynia DP0 też ma raczej dobre opinie u mechaników zajmujących sieautomatami - jeśli olej był wymieniany terminowo raczej bezproblemowa. Co do spasowania el. blacharskich - nie ma to jak oględziny na żywo. Czasami auto z połamanymi zderzakami i zbitym światłem jest gorzej poskładane od takiego po mocnym dzwonie. Jechać i sprawdzic chociaż tak jak kolega pisze - po komisie i to jeszcze w Warszawie nie można się wiele spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi