pers Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Mam prośbę do forumowiczów ze Stargardu Szczecinskiego lub okolic o oględziny Scenica. Jestem z Gliwic więc nie chciałbym na darmo jechać . Autko wygląda ładnie ale wiadomo jak to jest na odległość. Z góry dzięki no i czekam na opinie co sądzicie o nim http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13828170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Na klapie nie ma napisu Renault. Być może wymieniana. BTW strasznie tani ten scenic, 2 letnie auto za 32 tys :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jeżeli jest to wersja previlage i to lux - to dlaczego ma plastikową (i to prawie jak nową) kierownicę i gałkę zmainy biegów? Powinny być skórzane, gdzie sa aluminiowe felgi, na listwa drzwiowych brak napisu 1.9dCi - tylk gołe listwy jak dla 1.5, brak napisu naklapie jak kolega wyżej napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Poduszka w kierownicy tak jakoś dziwnie odstaje no i brak symetrycznych zdjęć (próba uniknięcia porównania szczelin) Szukaj innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 oki. dzięki ,odpuszczam go [ Dodano: 2010-07-11, 22:51 ] można zamknąć , kupiłem Vel Satisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi