pawelli Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Klikajcie TUTAJ a dalej wiadomo co robić. Warto dojechać do końca !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Prawda jest taka ze kazdy normalny kierowca zatrzyma sie przed niestrzeżonym przejazdem spojrzy się w obie stronę dwa razy i dopiero ruszy.. Co innego w grze.. Ja sie naciąłem za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 o ja jebie przegrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 hehe, a ja wygrałem :-P zawsze zwalniam do zera na przejazdach bo szkoda mi zawieszenia, a dzięki temu jest czas by się rozejrzeć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Prawda jest taka ze kazdy normalny kierowca zatrzyma sie przed niestrzeżonym przejazdem spojrzy się w obie stronę dwa razy i dopiero ruszy a najwiecej wypadkow jest na strzezonych bo kazdy mysli ze sa bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 miałem iść pełnym ogniem ale ..... silnie narastał dzwięk pociągu więc dałem po heblach i ..... wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 wygrałem.ale chyba tylko dlatego że przeczytałem posty powyżej...... niemniej jednak jestem pewien że bym przegrał... ponad miesiąc temu jadąc do Sandoierza zagapiłem sie w lusterko na lanosa z którym się "bawiłem" i nie zauważyłem zamkniętego szlabanu na przejeździe....ale zonk :shock: :-/ :evil: ostre hamowanie z pełnym piskiem (z około 100km/h) i zatrzymałem ie ok 3-5 maetrów przed szlabanem..... pociag co prawda jeszcze nie jechał ale sytuacja bardzo niemiła i stresująca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ja sie zatrzymuje... moze dlatego ze jestem swiezym kierowca? tak samo zapinam pasy zawsze zanim popuszcze sprzęgło jeszcze jak odjezdzam z parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszy-hu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Przegrałem!!!!!!! Ale dlaczego pogrzeb dopiero za miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Bo Polska to taki piękny kraj.. Dwa lata temu pojechałem do szwecji, jade sobie grzecznie jak przepisy karzą w lusterku również grzcznie volvo, duże porsze i kilka innych fajnych autek (piękne wrażenie jedziesz jedziesz jedziesz a nikt Cie nie wyprzedza, choc droga prosta i prędkość niewielka) a tu nagle wyskakuje.. przejazd kolejowy, niestrzezony a z prawej strony semafor na którym mrugają na przemian dwa białe światełka umieszczone obok siebie (pod nimi centralnie była jeszcze jedna lampa, ale sie nie świeciła), żadnych znaków STOP nic takiego, wiec po co ryzykować grzecznie hamulec.. i wtedy sie zaczelo w lusterku widze ze volvo ostro po hamulcach któreś z aut zabralo sie za wyprzedzanie. Troszke speszony, jedyneczka i jedziem dalej ale po chwili następny przejazd, choc tym razem miałem przed soba auto i ono tylko myk, żadnego hamowania. Z pewna dozą nieufności ale jade tak jak oni choc noga przed przejazdami drży. Na kempingu udało mi sie dowiedzieć od człowieczka (który zresztą dziwnie sie na mnie patrzył jak mu powiedziałem że w naszym kraju trzeba sie zatrzymać przed przejazdem) że jak te światełka mrugają to po prostu jedziesz jak by przejazdu nie było. Co innego jak mruga ta trzecia lampa (podobno na czerwono) - jak sie go zapytałem czy wtedy musze sie zatrzymać odpowiedział : "Zatrzymać sie nie musisz.. ale jedziesz na własne ryzyko" Jak tylko wróciłem do kraju uśmiechnął sie do mnie Krzysio Hołowczyc z plakatu "ZATRZYMAJ SIE PRZED KAŻDYM PRZEJAZDEM..." - cóż.. "Musimy wracać bo to nasza Ojczyzna.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 oszustwo jechałem szybciej jak każdy pociąg w tym kraju 208km/h nie widzialem go z daleka a tu jebs ;) Obawiam się że czai się tam maszynista zabójca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaliczyłem dwie opony, pachołek i zatrzymałem sie na pociągu... nieżle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Akcja "Bezpieczny Przejazd : Zatrzymaj się i żyj!" -> współpracuję z tą akcją już drugi rok z rzędu przy organizacji Motopikników w moim mieście. W tym roku jedną z atrakcji była symulacja najazdu pociągu na auto osobowe. Powiem tak... nawet uderzenie pociągu z v=25kmh może narobić szkód... mimo tego, że auto nie wyglądało na bardzo pokiereszowane - różnica mas jest tak duża, że przy uderzeniu pasażerowie mocno mogliby ucierpieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ja też się zawsze zatrzymuje, chyba że wiem że przejazd jest nie czynny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja się rozglądam na każdym przejeździe, strzeżony czy nie, bombardier czy inny automat, zawsze. To samo na skrzyżowaniu, nawet jak mam zielone to zerkam w te i wewte. Niestety u nas nawet kierowcy autobusów nie patrzą na przejeździe, ot druga Albania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi