rufin Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam. Problem jest mianowicie taki. Przekręcając kluczyk w pozycję A powinny włączyć się akcesoria, radio itp. i tak zawsze było, ostatniego czasu (nic nie robiłem, nic nie wymieniałem, nic nie kombinowałem ) po przekręceniu w pozycję A zapalają mi się wszystkie kontrolki, włączam stacyjkę i zapalają się na nowo. Przy wyłączaniu silnika i przekręceniu do pozycji A, silnik gaśnie ale po chwili z powrotem wchodzi na obroty i muszę przekręcić kluczyk do końca żeby go wyłączyć. Gdzie może leżeć problem? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Sprawdź stacyjkę, może zrobiło się zwarcie między pinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufin Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Stacyjkę rozbierałem, ale w sumie nic tam nie ma, czyli będę musiał się dostać do kostki która głębiej w desce jest? Bez rozebrania deski nie da się tego raczej zrobić? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Niestety jak nie na tej kostce to pozostaje ta głębiej i nie da się bez rozbierania... Jeśli tam nie będzie problemu szukaj w skrzynce bezpieczników w kabinie po stronie kierowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufin Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 problemu w skrzynce z bezpiecznikami nie ma żadnego, także jutro zostaje mi rozbieranie deski, nic no jutro dam znać co to było i czy zrobiłem. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi