Gość ziebice1 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Czy ktoś z was miał styczność z tym samochodem? Jakie ma +/-? Mam jeszcze trochę czasu do zmiany i ten biorę też pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 ma fajne drzwi są otwierane elektrycznie i są ciężkie powinieneś kupić z mocniejszym silnikiem ten samochód nie podstawowej wersji, także unikaj automatu bież manuala, Moim zdaniem samochód Gadżet do miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Awaryjne drzwi, ogólnie nie polecany model, ewentualnie jako gadżet :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 A ja powiem że fajny sprzecik. Brat miał 1.4 hdi i do miasta zabawka świetna. Problem był następujący: w zimę otwierasz drzwi (dość duże) i od razu cała kabina w sniegu. Jak otworzyłeś na raz z obu stron to całe ciepło od razu wywiane. Nie wiem czy wszystkie wersje miały otwierane drzwi elektrycznie, ale jak elektryki przymarzły, to trudno było się dostać do środka. Poza tym łatwy dostęp do tylnej kanapy, która skladała się z dwóch foteli niezależnie regulowanych, ja nie narzekałem z tyłu na brak miejsca (1,90m wzrostu). Miałem do czynienia z praktycznie pełną wersją i musze powiedzieć że fajne auto dla kobiety, wolałbym 1007 niż smarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Koleżanka ma w pracy.. Fajny bajrek taki dla kobitki choć faktycznie z drzwiami miała kiedyś problem zimą pod firmą... musieliśmy auto do garażu wprowadzić bo nie powiem któredy wchodziłem... Ogólnie fajny bajerek ale bym go nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Nie kupuj tego parcha - lepiej kupić 307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi