czarny150892 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 witam mam pyatnie czy idzie jos podłaczyc aktywną tube w scenicu poniewaz w orginalnym radiu nie ma dwuch chinczów wiec czy mozna jakos zrobic to z kabla od tylniego głosnika ?? z góry dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusinekwrc Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 musisz sobie radio wymienic oryginale nie ma chinch kazde inne ma wtedy mozna podłaczyc wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel44 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Możesz zamontować. Rezygnując z wyjść na tylne głośniki, podłączasz pod te przewody konwerter high input na low output z wyjściami chinch i masz gotowe chinche do suba. Jak każde rozwiązanie kompromisowe jakości highend-owej się nie spodziewaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liber Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ja szukam na forum i nie mogę znaleźć niczego na temat czy jak się ma auto co nigdy nie miało takowego pilota przy kierownicy to da się go zamontować? rozumiem ze przejściówki itp ale o samym pilocie nic nie wiem, a ze mam auto bez niego to nie jestem w stanie nic powiedzieć jak on jest tam przymocowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HassanG Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Odświeżę temat. Mam pytanie, czy chce podłączyć zmieniarkę do oryginalnego radyjka, czy poradzi sobie z tym "laik" i czy normalnie pilocik i wyświetlacz będzie działał?? Jak będą sobie dawał radę oryginalny sprzęt z Reni? czy lepiej wymienić wszystko? Edytowane 21 Października 2013 przez HassanG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi