grabek246 Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 witam. przygotowuje sie do sprzedazy mojego samochodu. chcialbym wiedziec ile moglbym za niego dostac, tak realnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 moja tez ma alu tylko ze do odnowienia, przelot orginalny 13kilka tys, z 1999. myslisz piotrek305, ze za 9 000 9 500 sprzedam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 grabek246, za 1500zł szybko się dogadamy Dostaniesz tyle, ile zapłaci klient. Jak auto jest w dobrym stanie to nie ma sensu tanio oddawać, bo nic lepszego nie kupisz. Sam jestem na etapie (dość długim) sprzedawania swojej coupety i na razie nie mam ochoty tanio sprzedać bo nic lepszego w podobnej cenie nie kupię. Zastanów się dwa razy, a może nawet trzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Najlepiej wystaw cenę wyższą, żeby było z czego spuścić Jak mawia mój wuja, Znajdzie się głupi, co to kupi :) (w tym wypadku chodzi o cenę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ciężko wycenić kota w worku, wstaw fotki,opisz co jest w aucie do zrobienia a co zrobiłeś w ostatnim czasie a wtedy można coś doradzić. Ale myślę, że koło 9tyś możesz dostać o ile jest w miare normalnym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 wróżenie z fusów ja ostatnio zaczynałem od 17 tyś, skończyłem na 14 ... lepiej wołać od początku więcej żeby móc więcej zejść... ludzie jak dzwonili słyszeli te 17 tyś to w ogóle nie przychodzili oglądać... wszyscy chcieli wiedzieć do ilu my byśmy mogli zejść. Ja mowie - proszę przyjść pooglądać to porozmawiamy. pierwsza osoba która przyszła... kupiła auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Olek34, fotki masz w linku w podpisie, w ostatnim czasie wymienilem klocki, prawy przegob i nowy wydech. do zrobienia sa male ogniska rdzy do tego spawanie progu i chyba tyle. silnik mam brudny od oleju ale to po wymianei uszczelki pod glowica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi