piter2204 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tylko z allegro. W warsztatach i sklepikach mają skandaliczną marżę. A propos wymian oleju-wmówiono nam, że to takie ważne. Koncerny naftowe nie znoszą konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ja w warsztacie płace tyle za olej co na allegro, więc biorę z warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2204 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Tylko pozazdrościć takiego warsztatu. U mnie niestety krzyczą ok. 25% drożej, a tak przyjeżdżam ze swoim i kasują za wymianę grosze. A co powiecie o TOTAL QUARZ 5W40 do 1.9dCi z przebiegiem oryginalnym ponad 140 tys. km? Dodam, że jeżdżę na oleju o takiej samej klasie lepkości od początku. ps. z tymi koncernami naftowymi to mnie poniosło heheh, ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi