swiety84 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam mam taki problem. Po zasunięciu i puszczeniu przycisku szyba sama się odsuwa.Myślałem że to przycisk odsuwania szyb - ale nie po zmienieniu to samo się dzieje. teraz szyba jest cały czas zasunięta bo wyciągnąłem bezpiecznik. Co to może być? Pomóżcie bo ciepło na zewnątrz jest i odsuwana szyba by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Coś z podnośnikiem szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Możliwe, ze jest zwarcie w złączu przy drzwiach (znajduje się między zawiasami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety84 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Już po problemie - pomogło przyuczenie pozycji krańcowych szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi