Dario Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Odsyłam lektury tego artykułu kiepski jak VOLKSi - na stroni TDI.PL W końcu „obiektywne” spojrzenie na temat: niemiecki i żaden inny)) nigdy za VW nie przepadałem dla mnie przereklamowana i za droga. Jedynie Golf I i II były ok. Wszystko po to już inna bajka. OTO LINK DO TEJ STRONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jeden wreszcie prawdę powiedział, która ja od dawna znam, dlatego mam auto na R ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3430 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ja też wole R niż niemieckiego vieśwagena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 według mnie już lepsze jest deawoo od niemców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ja tez mam auto na R ja my tu wszyscy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Dla mnie francuzy mają polot którego brak dla niemieckich traktorków:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 według mnie już lepsze jest deawoo od niemców... Popieram, miałem wcześniej Lanosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 R, r, r, r, r, r, i jeszcze raz R. To już trzecia moja Renówka i nie mam zamiaru zmieniać marki w ogóle. [cięcie] [przestrzegaj regulaminu patrz pkt 9, ostatnie ostrzeżenie słowne] - Robak A ja jeździłem Matizem znajomego. Piszczy na drugim biegu. Nie jeden passat tak nie potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 mam podobne zdanie przereklamowane, za drogie psujące sięrównie często lub nawet częściej ale jednak mimo wszystko kupiłbym po raz drugi niemieckie po pierwsze jednak nadal je najtaniej naprawić (części na szrotach, i dostęp diagnostyczny bez mało u każdego mechanika) po drugie mi tam designe Merca bardzo mi sie podoba. Rozsądek jednak podpowiada aby Niemca olać a zaściankowość aby zassać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 co do Matizów to te auta akurat deawoo nie wyszły a co do szmelzwagenów to częsci są tanie bo dużo znika w niewyjaśnionych okoliczniościach z ulic, od taka polska magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 badz znikaja bo niewyjasnione okolicznosci zdobycia prawa jazdy" nimi prowadza... tylko czemu oni drzew i innych takich szukaja? :> nie mowie ze wszyscy... ale skads takie opinie sie biora :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 bo jak ktoś powiedział już na tym forum golfy II a później III wyparły z polskiej wsi maluch i trabanty a nie rzadko jeżdżą nimi nieodpowiedzialni ludzie którym nie powinno dawać się prawa jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi