dexter74 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Znowu wrócił temat zakupu wozidła... Coś wypatrzycie? http://renault-zdunek.otomoto.pl/renault-m...-C12752258.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Chyba będziesz musiał sam podjąć decyzję , w sobotę byłem na Miałkim Szlaku, stoi tam sporo meganek combi większośc PHII. Jest Laguna na wypasie z 2,0 dci i nie chcę kłamać ale chyba tez Megana 2,0 dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter74 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 cytowanie Oglądałem tę Lagunę - coś jej było w prawy tył (pęknięta SZPACHLA!!!) i co gorsza nie ma tego w książce... Same drzwi pal licho, ale nie wiadomo co jeszcze było robione. A z tymi megankami to masakra - albo ładna z silnikiem OK, ale za to wnętrze jak po tornadzie (zniszczone), jak ładna i zadbana, to silnik do bani ;-( [ Dodano: 2010-08-10, 12:46 ] Heh, na Miałkim szlaku stoi też Megi (mniejsza o wersję), za 29900 PLN. Znalazłem gościa, który ma prawo pierwokupu od Zdunka - u niego ta sama megi jest za... 25900 :shock: Dla tego dealera A dla Ciebie za nieznajomość regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Tu masz rację , czekałem na brata to sobie ogladąłem te auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter74 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kurczę, czy ja za wiele wymagam? Odwiedziłem w ciągu ostatnich 6 dni 5 dealerów w poszukiwaniu samochodu - Megane'a lub Laguny z dobrym wyposażeniem, c.a. rocznik 2006, 2007 ale w 100% pewnego i niezniszczonego. NIE MA TAKICH :roll: Albo zniszczony aż żal patrzeć, albo widać, że bity, ale "nie ma historii", albo poobijany (np. braki w plastikach) etc. BTW - kupując np. 4-letnie auto od dealera mam jakąś choćby krótką gwarancję, rękojmię? Np. wyjeżdżam z salonu i po 3 dniach pada np. turbo. pewnie nie, ale może o czymś nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 BTW - kupując np. 4-letnie auto od dealera mam jakąś choćby krótką gwarancję, rękojmię? takie informacje czasem dealer podaje w ogłoszeniach. Gdy ja takie przeglądałem, widziałem kilka z gwarancją. Najczęściej była na 6 m-cy. Ale o szczegóły trzeba dokładnie wypytać i najlepiej dostać wszystko na piśmie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Z tym pierwokupem to normalna sprawa , sam miałem okazję zakupić swojego służbowego focusa ,4 letnie auto za 20900 cena z ogłoszeń w ten sam rocznik wyposażenie itd ok 28-29 tyś więc była okazja. Dostałem też zaproszenie na uroczyste wręczenie wymówień i auta nie kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi