Chess175 Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Witam, Jak w temacie Mam pytanko jak założyć tylny spoiler (lotkę) na klapę tylną w Megii I ph I. Czy chwycić go na dwóch śrubach czy na czymś klejącym? jeśli na czymś klejącym to co polecacie? jakiś silikon? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Tak szczerze to nie zakładaj. W Megi widoczność do tyłu jest taka sobie, a spoiler ją sporo pogarsza. Wybór należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej27r Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 swój akurat przykręciłem i didatkowo połączenie zwykłym sylikonem uszczelniłem , możesz go przykleić na klej do szyb . U siebie nie zauważyłem by widocznoscprzez spojler się sporo pogorszyła ,więc niewiem skąd taka opinia ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chess175 Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 andrzej27r, mam dokładnie taki sam spoilerek jak ty tylko oczywiście w moim kolorze. dzięki za odpowiedź osobiście nie narzekam na widoczność w Megii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej27r Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 mój fabrycznie ma 4 śruby do jego przykręcenia ,jak ktoś niechce dziurawić klapy bo potem mu się spojlerek odwidzi to może go przykleić ,ja wolałem pewne połączenie ,więc wymierzyłem dokadnie jak ma być przykecony ,wywierciłem 4 otworki,zabezpieczyłem przed rdzą i przykręciłem . Teraz autko wygląda dużo ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts