makaveli Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam. Mam do was pytanie na całym samochodzie mam ryski nie są ta głębokie rysy. I moje pytanie widziałem kilka preparatów tylko czy one są skuteczne? coś dają? Wielkie dzięki za wszystkie wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jak małe ryski, to dobra będzie pasta TEMPO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Na moim aucie to całe TEMPO nic nie pomogło, kupiłam wosk kolorowy płynny w butelce z kredką do głębokich rys. Koszt 31 zł. Wtedy najbardziej potrzebowałam tej kredki ale to i wosk zdały na 6+ ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 a jakaś konkretna firma tego wosku płynnego? to bym się rozejrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Coś świetnego do wypełniania rys - środek all in one, świetnie wyciaga kolor - Autoglym Super Resin Polish. Polecam.! A do jasnych kolorów Poorboys White Diamond no i na to oczywiście jakiś wosk np. próbka FinishKare 1000hi temp za 17PLNów.. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autoglym Super Resin Polish za tym specyfikiem mam rozglądać się w sklepach samochodowych? tzn. ja mam akurat ciemny kolor niebieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 makaveli, Turtle wax Color magic i jakbyś to kupował to prosić o niebieski wosk http://www.myjauto.pl/foto/70-036-m-70-036..._dark_blued.jpg takie coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 okej Megi98, dziękuje za instrukcje oby coś tam dało bo kupiłem pastę K2 i w sumie troszeczkę pomogła ale ryski dalej widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 makaveli, Tematyka już omawiana na forum. - Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi