Ryszard_24 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam mam problem z wycieraczkami, otóż nie chcą sie wyłączyć, mogę przełączać na szybkie i wolne obroty, ale nie mogę ich wyłączyć. Czy ktoś mógłby mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 zwarty przekaźnik wycieraczek, nie odbija po wyłączeniu sterowania, do wymiany :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 lub do przeczyszczenia (se smaru) mechanizm wycieraczek a konkretnie styki w mechanizmie ślimakowym. Właśnie to przerabiałem u siebie choć u mnie objaw był taki że nie wyłączały sie od razu ale robiły jeszcze kilka cykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi