pendiq31 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 witam wszystkich mam taki problem podczas jazdy ze strony alternatora slychac dziwne wycie myslalem ze to moze łozysko ale wczoraj na wieczor wsiadlem w auto i na panelu zapaliły sie 2 kontrolki akumulator i stop i niemam wspomagania niewiem o co chodzi prosze o pomoc z gory dziekuje(dodam jeszcze ze wczoraj wieczorem strasznie padało i moze gdziesz zalalem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A pasek jeszcze masz? Ty chyba nawet nie otworzyłeś maski, żeby popatrzeć co się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pendiq31 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ok juz otworzylem pasek spadl bo pekło kołko od napinacza zostało samo łożysko mam takie pytanie ile kosztuje naprawa takiej usterki???? :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 U mnie? 40 zł kółko + 30 min pracy, no i przy okazji trzeba by pasek wymienić czliy dodatkowe 50-60 zł. Nie wiadomo czy przy okazji napinacz nie dostał. Wtedy napinacz trzeba kupić (allegro ) Opcja Wymiana paska alternatora Tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na swoje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pendiq31 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 dziekowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi