itra Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 ziolekz, poczytaj tu -> http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=18589&highlight=fap i tu -> http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=17170&highlight=fap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol1983 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Czy posiada ktoś tłumaczenie komunikatów z niemieckiego na POLSKI ???? jeżeli ktoś posiada i nie sprawi mu kłopotu przesłania na adres [email protected] to będę zobowiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam co to jest za komunikat ONDERHOUD OVER jest to po holendersku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marton79 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam. Wracam do tego komunikatu z komputera.PANNE CAPTEUR HUILE (wloski).Czy ktoś się jeszcze z nim zetknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC800 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Niesprawny czujnik oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz0812 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 a ja mam taki problem mianowicie w megi 1,6 96r. 90 KM. zaczoł właczać mi się jakiś alarm dochodzący ze sterownika bsi gdy stoje nic się nie dzieje ale gdy ruszę a prędkość jest powyżej 20 km załacza się modulowany alarm jakieś 4/6 krótkich sygnałów i tak co minutę.model bez żadnych tempomatów i innych takich wynalazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 U mnie dziś pokazało się na chwile : Ein***** Defekt na pewno po niemiecku, na chwile dosłownie i zgasło. Kontrolka STOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 kepa416, Einspritzung Defekt. Wpisz w szukajce: Injection fault i do dzieła B) B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Moze ktoś z was przetłumaczy komunikat włoski: ASCIUGAPARABREZZA ANOMALIA i oczywiście zaświeciło się Service. Szukałem w słownikach i nic. Zaswieciło mi się tylko przez chwilę w trakcie pokonywania zwałów sniegu i zamieci śnieznej po ok 30 min jeździe. Mam już tłumaczenie: Niewłaściwe działanie wycieraczki przedniej szyby samochodu. Nie wiedziałem, że tego typu komunikaty też występuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witam mam taki problem chciałem odpalić meganke rano silnik kręci a ona nie chce zapalić pojawił się komunikat w języku holenderskim INSPUITING DEFECT i paliła sie kontrolka STOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walles78 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Podpinam się do tematu CZY MA KTOŚ TŁUMACZENIE KOMUNIKATÓW NIEMIECKICH NA POLSKI :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam mam taki problem chciałem odpalić meganke rano silnik kręci a ona nie chce zapalić pojawił się komunikat w języku holenderskim INSPUITING DEFECT i paliła sie kontrolka STOP. inspuiting=injection Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TBPJ Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 No to się podpinam. Moja kochana Megi 1,9DCI 120KM 2002r. przy próbie zgaszenia silnika przy pomocy przycisku START wyświetliła mi coś takiego: alert a moteur confirmer lub cos w stylu alert a la moteur confirmer i nie zgasła. Po chwili pojawił się drugi komunikat coś w stylu przyciśnij dwa razy (drugi raz przycisk start). Po naciśnięciu po raz drugi przyciska START normalnie zgasła. Potem normalnie paliła i gasła bez tych komunikatów. Co oznacza podany wyżej komunikat? Nie znalazłem go nigdzie. Dzięki za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Będzie coś w stylu "potwierdzono wpis do silnika/komputera". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysloj Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Potwierdzono alarm dla silnika.Tak przynajmniej wynika z tłumaczenia tych słów. Może nie składnie , ale taki sens . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi