luka74 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Miałem ostatnio to samo, jak karta z samochodu była w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Coś nie tak z komunikacją karta-czujnik.Taki komunikat będzie sie wyświetlał jeżeli auto nie "widzi" karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TBPJ Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Mój pokazuje całkiem coś innego jak nie widzi karty przy odpalaniu - coś w stylu "katre no detecte" (nie widzę karty -w wolnym tłumaczeniu). Chyba że ten komunikat o którym piszę wyświetla się jak chcę zgasić auto a samochód nie łapie karty którą mam w kieszeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dzisiaj rano po odpaleniu auta wyskoczył mi komunikat zakłucenia elektroniczne i pokazał się servis.O co tu chodzi co mam sprawdzić i jak to ew. usunąć.Dodam jeszcze że po następnym odpaleniu auta już było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 auta wyskoczył mi komunikat Nic nie robić. czasem tak się zdarza jak wystapi jakis bład. Potem samoczynnie to mija. Chyba że będzie to się powtarzać regularnie, to zostaje podłączenie do komputera, bo mogą to być różne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 dziś wyskoczył u mnie komunikat: "bordelektr. defekt" połączony z kontrolką SERVICE. Po chwili zgasł. Sytuacja powtórzyła się raz jeszcze - komunikat, kontrolka i potem zgasło. Tak dojechałem do pracy, ok. 10 km. Menu mam w języku niemieckim. Ktoś ma możliwość sprawdzić, co ten komunikat dokładnie oznacza? Domyślam się, że coś z elektryką pokładową albo z elektroniką. Zanim udam się na diagnostykę, chciałbym zasięgnąć opinii na forum, bo problem jest przemijający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 bordelektronik/bordelektroniker defekt czyli: bord - pokład elektornik/elektroniker - elektronika defekt - awaria, uszkodzenie, defekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-1984 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam Czy posada ktoś tłumaczenie z flamandzkiego? Jeśli tak to proszę na meila: [email protected] pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Auto pewnie ciągnięte z Holandii albo Belgii... Pisz co ci wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-1984 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 " OIELPEIL CORECT" czy coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 to chyba nawet bez znajomości tego języka - "poziom oleju prawidłowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jak pisze to zaraz po odpaleniu i nic nie piszczy ani nie świeci Service ani Stop a jeszcze jak naciśniesz ten dzyndzelek na liczniku i pojawi się skala to na pewno to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-1984 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 "INSPUTTING CONTROLLEN" samochód robi się bardzo bardzo słaby, po wyłączeniu i włączeniu wszystko jest ok. Czekam na odp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaakK Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam, "INSPUTTING CONTROLLEN" samochód robi się bardzo bardzo słaby, po wyłączeniu i włączeniu wszystko jest ok. według mnie to odpowiednik polskiego "SPRAWDŹ WTRYSK" U mnie skończyło się na wymianie czujnika ciśnienia doładowania. DaakK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matias Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam Czy posiada ktoś tłumaczenie komunikatów z Niemieckiego na POLSKI ???? Jeżeli tak to proszę o przesłanie na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi