VonKisiel Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dzisiaj zakupiłem radyjko wraz z anteną. Do zestawu dostałem folie ochronną na dach do przyklejenia na mokro, czy warto ją przyklejać? Ma ktoś z Was ją naklejoną? Dodam, że antene mam na magnes, a na magnesie mam gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Już gdzieś chyba o tym pisaliśmy. Tak, ja mam ale nie na mokro a normalnie przeźroczystą okrągłą. Nawet jak masz gumę to powstają ryski na dachu. Folia to zabezpiecza przed porysowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ja bym przykleił. Nie będziesz miał rys od anteny. Tak to jak masz piasek drobny na aucie i dasz antene to sobie porysujesz dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 a widać tą folie bardzo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Z bliska deczko widać z dalszej odległości prawie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viman Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgadzam się - sam też ok ładnych paru lat stosuję przezroczystą folię samoprzylepną. Nigdy nie miałem problemów z odparzaniem lakieru czy innymi historiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 no to dziękuję bardzo za szybką odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 BTW - macie jakąś sprawdzoną, którą warto polecić/kupić, lub takie, które wskazalibyście jako nie warte zainteresowania? Odnośnik do sklepu/allegro byłby mi bardzo pomocny, jeśli wolno prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 pecado, W każdym sklepie z CB już mają takowe folie - przynajmniej u mnie Jak chcesz się bawić w wycinanie to kup z metra w papierniczym folię przeźroczystą samoprzylepną. Potem się pobawisz w docinanie W sklepie z CB jednak już była ładnie w koło wycięta :) :) Przykłady: http://www.mse.pl/index.php?p1222,folia-na...ntene-magnesowa http://www.radar.pl/Folia-ochronna-pod-antene-CB-16246395/ http://www.toptuning.pisz.pl/index.php?p63...roczysta-czarna Więcej niż 2 zł bym nie dawał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi