duczek9215 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 mam problem strasznie mi się grzeje silnik pochodzi z 10min i się nie da niczego dotknąć a wentylator się nie załącza (ostatnio był usunięte imo jakoś komputerowo) może to być jakaś przyczyna poracie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Prawdopodobnie siadł Ci termostat i czujnik temperatury. A czy na desce pokazuje wyższą temperaturę czy jest ok :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 no dziś samochód włączyłem na podwórko z jakieś 15 min i już było ponad 90c a w silniku nic się nie dało dotknąć a wiatrak się nie zatłoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ja tylko nie rozumiem po co dotykać silnika. Przecież to normalne że się nagrzewa. Jak kontrolka jest w porządku, płyn w zbiorniczku też jest to bym się nie przejmował. Dzisiaj w Clio uzupełniałem braki i się okazało że siostra jeździła w ogóle bez płynu chłodzącego i jakoś jej to nie przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 płyn jest ale nieraz jak jest nagrany tak silnik to coś nie che palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Sprawdź rezystancję czujnika położenia wału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 a gdzie to się znajduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Na forum, wystarczy poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 można zamknąć temat samochodzik działa przyczyna czujnik temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zamyka, gdyby ktoś chciał się dopisać do tego tematu proszę o kontakt z administracją w celu otwarcia tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi