Gość michal_b_30 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ja opłaciłem , auto stoi pod blokiem - warto mieć, a to ktoś zarysuje , dzieci graja w piłke pod blokiem. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ja płacę AC w liberty, a dlaczego? nie ma ludzi nieomylnych i każdy ma czasami gorszy dzień,chwila nieuwagi i bum, a wtedy się okazuje,że zaoszczędzone 700 zł na ubezpieczeniu to w rzeczywistości ileś tam straty przy naprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joobs Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Płacę: bo ten ma pierwszeństwo, kto ma AC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zawsze opłacam mam w AXA pełny pakiet asistance ,nw i reszta pierdół na rok przy 40% zniżce 1640 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi