ziolo Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No właśnie. Ciężko taką znaleźć jak już zauważyliście. A mój kolega przywiózł by mi z zagranicy rozbite Megane Coupe 2.0 16V. Miał bym wszystko do przekładki: silnik, komputer, skrzynia biegów, tarcze, zaciski, półosie itd. belkę z tyłu na 4 drążkach ja mam taką belkę oryginalnie. W końcu mam 2.0 8V z niepozornymi 115 KM. Mam też obniżone i utwardzone zawieszenie. Taka przyjechała z niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jak masz czas, kase, umiejętności i ochote to kombinuj... Cierpie na podobna chorobe jak Ty.. za malo mocy w silniku ale postanowilem na wiosne rozejrzec sie za leonem 1.8T :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ten sam silnik co w Passacie. 1.8T ma 150KM tak jak Meganka 2.0 16V. Niestety wg mnie Leon nie miał by z Meganką szans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 ziolo, jak dobrze kojarzę to hb nie wychodziły w tym silniku, była wersja 1.8 16v ;-) i 2.0 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 była wersja 1.8 16vtak, była w ph2: 1.8 16v miał koło 120kma wersji z silnikiem 2.0 16v było co najmniej 3 (różne silniki o tej samej pojemności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 tak, była w ph2: 1.8 16v miał koło 120km owszem... ma ktoś na forum taką czy nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 W phase II jest 1.8 16V a w phase I jest 2.0 16V który ma 150KM. Własnie ten chcę przełożyć do swojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 powodzenia i tak nikt tego nie zrobi na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Napisałem że chcę. A czy mi się to uda to zobaczymy. Może sprzedam i kupię od razu z tym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raiderslbn Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Panowie mam megane 2.0 8v krotka skrzynia wersja rajdowa przerobiona klatka wyzuone całe wnetrze prucz dwuch foteli kubełkowych chce włozyć tam silnik 3.0 od laguny 210 km prosze napisac mi o przeróbce jakie części dodatkowo musze zmienić pozdrawiam. Z regulaminem forum należało się zapoznać - jasno zostały określone zasady pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 raiderslbn, to chyba odpowiedni link i osoba (autor tematu) których szukasz: http://megane.com.pl/dawiddsp-moja-megi-30-v6-vt16470.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi