radek7 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Witam! Zacznę od tego, że jest laikiem bez podstaw. Dwa dni temu wymieniono mi skrzynie, ponieważ mechanizm różnicowy byl do wymiana a z tego co mi przekazano jego wymiana byla nie opłacalna, posiadam megane 1996r 75km a skrzynie kupiłem używana od 1.6 ale sedan. Problem jaki posiadam po wymianie to brak mocy silnika na 5 biegu, a mianowicie silnik powoli dochodzi do 3,5 obrotow i stoi, gdy gaz wcisniety w podloge. Liczę na pomoc, w czym tkwi problem. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodzio Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Kolego a jakie oznaczenia ma skrzynia którą kupileś? JBxxxx????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi