norbi83 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam! Bardzo proszę o pomoc w ocenie auta, sprawdzony VIN -> auto po 13 miesiącach miało przebieg 77k km. Więc idąc tym tropem ma obecnie ~200k km ? Czytałem na forum ,że Megane nie radzi sobie z ciąganiem ciężarów(późniejsze problemy z tylna belką)-czy ktoś może to potwierdzić ? Czy ktoś z forumowiczów jest z Ostrowa Wielkopolskiego i mógłby sprawdzić to auto ewentualnie zrobić więcej wnikliwych zdjęć ? (oczywiście za flaszkę ) O progach dowiedziałem się ,że to wina wózka widłowego :-/ ?!, wyklepane zostały do pomalowania. Megane II 1.5 DCI <--LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Moja opinia: Ostrów Wielkopolski Ślady po wózku widłowym - czyżby auto nie było w stanie zjechać o własnych siłach z lawety? I to jeszcze w zagłębiu rozbitków? Cena za rocznik 2003-2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi83 Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Dzięki wielkie za informacje, dowiedziałem się jeszcze ,że auto nie ma książki serwisowej. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Poczekaj na informacje kolegów z forum, ja się nie znam na mII. Napisałem tylko spostrzeżenia nie biorąc pod uwagę samego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi