karwo27 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Witam, Ostatnio zostałem lekko otarty na tylnym zderzaku. Zadrapania są na części matowej, nielakierowanej plastikowego zderzaka. Rysy nie są głębokie i myślę, że jakieś pasty polerskie sobie z tym poradzą. Tylko czego użyć? Robiliście podobne zabiegi w swoich megankach? Ktoś testował środek: Efface Rayures ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 To tworzywa jest ciężkie do obróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Rysy nie są głębokie i myślę, że jakieś pasty polerskie sobie z tym poradzą.nie poradzą sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Cięcie Popieram przedmówcę. Przerabiałem ten temat w poprzednim samochodzie - używałem czego tylko się dało ale niestety z marnym skutkiem... Regulamin forum się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Zostaje wymienić te listwy... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwo27 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Urban94, To mnie zaskoczyłeś. Nie wiedziałem, że można to wymienić. Ciekawe ile to kosztuje...już szukam czegoś w sieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ja widziałem parę dni temu na allegro te czarne plastikowe listwy dookoła auta za 60zł/komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi