mihau78 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 potrzebuję zimnego prysznica, wszelkie uwagi mile widziane http://otomoto.pl/renault-megane-1-9dci-xs...-C14862786.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 zdjęć komory silnika nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihau78 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 oglądałem na żywo, szyba przednia peknięta, tu i ówdzie parę mankamentów, troche ochłonąłem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 czyli opowieści typu - serwisowany, 100% bezwypadkowy, nie wymaga żadnych wkładów finansowych - można wsadzić między książki . Nie ma to jak nasi krajowi handlarze - prawdziwi bajkopisarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihau78 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 w 80% zgodność z opisem (cyt. "a to też tam napisałem...?", "a już nie chciało mi się kartki zmieniać") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberka_com Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 tragedia z handlarzami sam planuje kupic ale co auto to lepszy bajer scaliłem 2 posty Juz zakupiłem faktyczny przebieg sprawdzony w ASO i oststni przeglad z wymiana jednego wtrysku w tym roku w holadni więc narazie oki. poza tym naprawa zawieszenia wymiana oleju klocków rozrzadu i naprawa prawego lusterka bo juz zdazyli mi urwać wredne .... Kolego- pisownia się kłania w pas, polecam powrót do lektury regulaminu. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi