Bukov Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witam wszystkich Obecnie posiadam Renault Laguna i wbrew wszystkim opiniom samochód sprawia się bardzo dobrze więc postanowiłem być wierny marce i wybór padł na Megane II kombi Mam kilka upatrzonych aut i proszę o weryfikację i stanu na podstawie zdjęć (użytkownicy forum potrafią wypatrzyć coś co dla kupujących może się wydawać naturalne) http://allegro.pl/renault-megane-ii-1-9dci...1217728364.html http://allegro.pl/piekne-i-wypasione-megan...1227548361.html http://allegro.pl/renault-megane-1-9-cdi-g...1225286203.html z góry dziękuje za wszelkie uwagi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 AD1 w przebieg 211tkm wierzę, w brak zarysowań już nie. Podpicowany bo wygląda lepiej niż mój z przebiegiem 90 tkm AD2 "jeżdżone tylko przez kobietę" - po czymś takim dalej czytać nie warto. Poczytałem jednak i stwierdziłem że zalecony przez etykietę serwisową kolejny przegląd przy przebiegu 110tkm raczej się nie odbył gdyż sprzedawca deklaruje stan obecny na 117tkm. AD3 to też standard - sprowadzony disel jeżdżony 21000 rocznie... poczytaj inne posty - w takie przebiegi nie wierzy nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dodatkowo do tego co napisał coolesh, Ad.3 brak osłon pod maską z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czosnek Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wiatm, AD. 3 Wg mnie również z tą etykietą jest coś "nie halo" tzn. pisane dwoma kolorami długopisu (czarny i niebieski) na przemian...linijka na czarno, linikja na niebiesko. Wniosek: Data wymiany oleju na etykiecie "chamsko przerobiona" + dopisane jaki olej zalany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 AD2 ma cos z przednim zderzakiem, oraz z lewej strony nie naklejki przy tylnym kole. Czyli cos tam było gmerane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja pozwole sobie o ogólna odpowieź. Jesli moge cos doradzić to poszukacj czegos po liftingu, tzn. phII czyli od rocznika 2006. Na pierwszy rzut oka niewile się różnią ale wg. mnie jakościowo są o niebo lepsze. Mój zaprzyjaźniony mechanik z serwisu Renault też to potwierdza, weliminowali ta zmiana ponoć mnóstwo błędów i niedoróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ad1, co do tego można by było się zastanowić poprosić sprzedającego o więcej zdjęć, przebieg wydaje sie być prawdziwy, w dodatku wypadało by psłuchać turbiny czy nie za dużo gada, i ewentualnie wrzucic go na komputer, co do rys to wiadomo że kupujesz samochod używany w stanie idealnym można dostać w salonie, a minialnymi zarysowaniami nie ma sie co przejmowac bo być może autko można dopolerowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi