dexter74 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 http://moto.allegro.pl/renault-megane-1-5-...1228843681.html Co to za czort to coś na dachu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Nie skleję dokładnie ale jest to odpowiednik naszego "samochodu z kratką" tylko w wydaniu holenderskim, duńskim czy czymś w tym stylu (może i belgijskim). Zasadniczo musi mieć podwyższony dach, oryginalnie był dwuosobowy i mógł nie mieć szyb z tyłu licząc od słupka B, lub ewentualnie mieć je na nieprzejrzyście zasłonięte (zaklejone). Jako żebył to raczej wół roboczy to trochę nie chce mi się wierzyć w przebieg, ale wszystko możliwe. Ten wygląda że został dopracowany w środku i powkładane wszystkie części, nie zdiwię się jeżeli szyby od słupka B (nie licząc tylnej) będą z różnych lat produkcji. Miałbym wątpliwości czy aby na pewno brać taki pojazd. I nie jestem pewien czy sprzedawca nie popłynął nieco z mocą silnika, wydaje mi się że w takiej wersji prędzęj byłby 1,5 dci 85 ale KM nie kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Wczoraj widziałem takie samo cudo , tylko w Meg I ph II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Kolega pizza w całości wyjaśnił temat. Na 100 % przeróbka z ciężarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Pizza nie denerwuj się co on napisał o mocy i kilometrach, ten z poniższej strony jest lepszy http://otomoto.pl/renault-scenic-rx4-clima...-C14318183.html nadmieniam, że nigdy w historii, RX4 nie posiadały silników 1,8. :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Pizza nie denerwuj się co on napisał o mocy i kilometrach, Ja się nie denerwuję, tylko do opadu rąk jak w podpisie doprowadza mnie takie opowiadanie bajek...Sam kiedyś przerobiłem samochód z małym przebiegiem-Volvo440 2.0 z fabrycznym holenderskim gazem. Miał 8 lat i 147000km. Jak miało wskoczyć po pół roku 160000 to się zrobiło 260000 :shock: od tego czasu na przebiegi jestem wyczulony-podobna była moja poprzednia astra I-11 lat i 114000, ale była w dobrym stanie i z prostym silnikiem to zdecydowałem się kupić i w sumie czasem żałuję że sprzedałem, to był prawdziwie niezniszczalny samochód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi