coolesh Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nie sadzisz,ze sam filozofujesz piszac,ze auto dostaje kopa?.... To jest tylko sugestywne odczucie,lepsze paliwo nie dodaje mocy zasadniczo ten wątek jest o subiektywnych odczuciach dotyczących stosowania różnych paliw. I takie też przedstawiłem. Jeśli sądzisz że mam omamy i moj samochod reaguje tak samo na kazde jedno paliwo to zmuszony jestem wyprowadzić Cię z błedu - omamów nie mam, a silnik reaguje dużo "radośniej" jak dostanie V-Power Diesel do baku. Zauważyłem też spadek spalania ale o tym możesz poczytać w wątku "ile palą wasze limuzyny" - polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 coolesh, zasadniczo ten wątek jest o subiektywnych odczuciach dotyczących stosowania różnych paliw Zasadniczo ten wątek jest pytaniem czy ropa ze stacji paliw w WÓLCE GÓRNEJ może być zmieszana z Magiczną ropą z rafinerii Płock kosztująca o 24grosze drożej bo nazywa się V-Power i ktoś do niej nasikał przed wlaniem do zbiorników w stacji shella zaczynam się delikatnie denerwować, jak pisałem wyżej: temat o Twoich przemyśleniach jest gdzieś na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooterek Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 co to za cenzura ? do każdego najmniejszego odbiegnięcia od tematu (choc nie wydaje mi sie by tutaj był) odrazu sie gotujesz ? dajcie spokój :-/ [wg życzenia, za naruszenie postanowień końcowych regulaminu forum (link w poście poniżej poniżej) zostajesz uhonorowany ] -Robak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 fakt jest taki, ze odczucia moga byc TYLKO subiektywne. Obiektywne bylyby wykresy z hamowni po kazdym pelnym zalaniu baku jakas konkretna benzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Czy silnikowi nie szkodzi mieszanie paliw o lepszej i gorszej jakości np. mam pół baku zwykłej ropy i dotankowuje do pełna droższą Dla słabiej zorientowanych powyżej przypominam meritum dyskusji, dyskusja na temat TUNINGU waszych pojazdów wlewaniem "lepszego" paliwa znajduje się w innym temacie. Scooterek, jeżeli Ci się nie podobają zasady obowiązujące na tym forum to twoja prywatna sprawa a oburzenie prosiłbym wyrażać na PW lub E-mail, lub złożyć skargę do administratora. Jednak najpierw proponuję się zapoznać z poniższym linkiem http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=465 Pozdrawiam ze względu że odpowiedź na zadane pytanie już padła temat zamykam. chętnie otworzę jeśli przedstawicie mi dowody np wykresy z hamowni jak pisał kol. wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi