dexter74 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1240472553 Coś za piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Ale co chcesz kupić :) W jakim celu to zapodajesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter74 Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 No tak. Szukam Megi lub Laguny i trafiłem na ten egzemplarz. Zastanawiam się, czy nie za tanio na taki niby "wychuchany" wózek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Może i tanio, al ejak gość ma pod domem nowe auto to nie chce teraz czekac rok ze sprzedażą starego. Pojedź obejrzyj. Na zdjęciach nic nie widać co by było niepokojące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theeye7777 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 No ja powiem że wg mnie autko jest w cenie dobrej ale zastanowiłbym się nad przebiegiem bo te 55tys to wg mnie trochę za mało mimo wieku i silnika. Na moje powinien mieć koło 100tys albo ponad. Ogólnie to fajne autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielin99 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Sam na poczatku roku kupilem w podobnej cenie, tylko rok mlodsze po faceliftingu, lecz z podstawowym wyposażeniem. Dopóki sam nie sprawdzisz samochodu nie bedziesz wiedzial. Ja swojego szukalem kilka miesiecy, az na niego trafiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi