marcin1045 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam mam zamiar kupic megane II,spodobał mi sie ten: http://otomoto.pl/renault-megane-polski-sa...-C15182545.html Powiedzcie co o nim sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Tak na szybko to za ten rocznik mało chce? No może dlatego iz jest to limitowana wersja Golas PACK. Zastanawia mnie brak osłony nad aku a tak poza tym nic złego nie wypatrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Nic poważnego nie widzę. Ubogo, ale jak nie przeszkadza to można auto obejrzeć i dokładnie sprawdzić przebieg: - drastycznie wytarta gałka biegów... wiem, wiem wyciera się, ale bez przesady - u mnie po większym przebiegu jest idealna - brak zaślepki w zderzaku - brak bagnetu do sprawdzania oleju, albo jakiś dziwny zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1045 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A dlaczego golas,jak dla mnie ma dobre wyposażenie,wszystko co potrzeba,przynajmniej nie bedzie sie psuło.Może przydały by sie dodatkowe poduszki,ale trudno. kataryniarz-jak ty na tych zdjeciach zobaczyłes wytartą gałke,jak dla mnie jest ok,może to wina jakości zdjęcia A co do bagnetu to dziwne ze go nie ma. Ale cóz jade dzis obejrzec autko,może nie bedzie tak zle i cos wytarguje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Golas ( ponieważ nie jest to audi) które w standardowym wyposażeniu ma niemiecką solidność wykonania i technologię a za wszystko inne musisz dopłacić. Meganki przynajmniej II mają w standardzie bardzo duzo bajerów. Co doskonale widac na przykładzie który przedstawiłeś , masz klimatyzacje elekrycze szyby i lusterka abs, wpomaganie hamowania i parę innych drobiazgów. Słusznie zauważyłeś że jak będzie mniej to mniej okazji do awarii a tak spoko auto. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 marcin1045 widać jak na dłoni, powinna być srebrna z białymi napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Dla mnie takie "superokazje" są podejrzane. Jak nie masz daleko to jedź zobacz ale na cuda nie nastawiaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 moim zdaniem bagażnik po zalaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Po powodziowy jak nic, zaślepki w zderzaku brak bo jakoś auto na lawetę musieli zapakować a w bagażniku dywanikiem można by dwa razy kufer wyścielać. Elektronika nie znosi wilgoci , resztę sam sobie dopowiedz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 jak ściągali uszczelkę od bagażnika to im się przerwała przy zamku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi