S.M. Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Po jakim czasie powinny zużyć się końcówki drążków kierowniczych? W marcu założyłem nowe, a w sierpniu były już do wymiany, po przebiegu zaledwie 4000 km. W zeszłym roku zrobiłem na końcówkach zaledwie 10 000 km. W warsztacie, do którego jeżdżę mówią mi, że to normalne w megance, ale wydaje mi się, że powinienem przejechać przynajmniej 20 000. Nie wiem jakie końcówki mi zakładają. Czy ktoś wie jakiej firmy są najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Po jakim czasie powinny zużyć się końcówki drążków kierowniczych?W marcu założyłem nowe, a w sierpniu były już do wymiany, po przebiegu zaledwie 4000 km. Nie wiem po jakim, ale na pewno nie tak szybko. Ja na swoich najechałem już ponad 20 000km. Nie wiem ile poprzedni właściciel, ale pewnie też sporo bo nic nie wspominał o nich jak kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi