kudleY Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam serdecznie, trafiłem na tą sztukę, zdjęcia dużo nie mówią niestety bo ich rozmiar jest mały. http://otomoto.pl/renault-megane-szklany-dach-C13565710.html Jako, że mam do tego auta straaaasznie daleko, mam następującą prośbę - czy ktoś z Gdańska bądź okolicy mógłby podjechać i w wolnej chwili sprawdzić auto ? Oczywiście, nie za darmo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 zadzwon i dopytaj sie gdzie mozna zobaczyc auto, potem napisz mi na priva jak bedzie czas to w sobote podjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Auto stoi na ul. Michałowskiego gdzieś koło meczetu. Ogłoszenie jest rowniez na trójmieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi