barman82 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Co sądzicie o amortyzatorach firmy Record?Czy zakładał ktoś te amorki?A może ma ktos info na temat tych amorków?A może cos innego polecacie? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ja słyszałem, że to straszne badziewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 lepsze nowe badziewie za 70 zł niż używane amory za 65 jak zrobił mój sąsiad dla swojej megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano07 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 witam założyłem amorki record w kwietniu, przejechałem już ok 3,5 tyś km i jest ok.Napewno nie polecam monro gazowych ,szkoda na nie kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja mam Recordy załozone na tył. Juz ponad rok jazdy i wszystko OK. Może to i badziewie, ale dwa razy droższe maga hiper Delphi nie wytrzymały nawet roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Recordy były montowane fabrycznie w 9/11/19. Więc jakość miewały w tych czasach dobrą. Co do monroe to są montowane fabrycznie w scenic'ach. Więć nie są chyba złe. Co do scenic'a to porponowałbym jednak "gazowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi