andrzejs198 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 oponki zmieniłem w czwartek 70złmnie ta przyjemność kosztowała pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Oponki zimowe założone na alufelgi (na lato będą nowe ). Letnie już czekają na nowe kółka 8-) Przełożenie 150 zł (gaz, wentyle, czyszczenie alufelg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Wymienione trochę dziwnie wygląda letnie były 185/60r14 a teraz 175/70r14(pozostałość po astrze) niby 1cm ale różnicę widać koszt 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Jestem umówiony na wymianę na sobotę 6-11-2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskinia Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Ja już zmieniłem. komplet opon założonych na alufelgi 60pln, więc taniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak78 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja też zmieniłem dzisiaj na zimówki koszt większy niż kolegów wyżej no ale ja musiałem zakupić żeby założyć koszt ogólnie 500 złotków - promocyja pełną gębą(używane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 a ja czekam na wtorek, ponieważ wykupiłem bon wartości 70PLN za 35PLN, na wymianę kółek z wyważeniem i sprawdzeniem ciśnienia. Niestety sam nie wymienię ponieważ to będzie pierwszy raz jak zmieniam oponki na zimówki, więc muszę wpierw wyważyć co za tym idzie zapłacić :-/ <edit> Zrobione, :( laczki zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizel2834 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja założyłem przed weekendem, dokładnie 29 października. Koszt całej operacji - 20zł (wyważenie) Co ciekawe, 3 kółka wymagały zmiany ciężarków, jedno zostało bez zmian ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Wczoraj zmieniłem na zimówki. Koszt 37,33 zł z wyważeniem + myciem i konserwacją (to po + sam robiłem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koval91 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Wymienione przednie. koszt 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 wymiana na zimowki (sa na felgach) i wyważenie 32zl plus 48zl za sezonowanie ich w lato (mycie i konserwacja) więc lacznie 80zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jeszcze nie zmienione,przy takich deszczach jakie teraz są to letniaczki lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORMANN Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Wymieniłem opony letnie na zimówki tydzień przed pierwszym listopada,staram się wymieniać zawsze w tym okresie, bo różnie bywało z pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loozack Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ja ciągle na letnich. Jeszcze IMHO za wysokie temperatury panują. Za to codziennie pogodę oglądam żeby nie spóźnić się z wymianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uphate Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Ja mam zimówki i oczywiście nie ma śniegu. Gdybym nie zmienił to by był ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi