frugoman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Piszę w tym dziale ponieważ pytanie dotyczy Laguny - pierwszej serii po liftingu. Tak mi się w głowie kołacze że w ostatnich latach produkcji widywałem Laguny ze złotymi emblematami, chyba zawsze były w jasnym kolorze lakieru. Czy to była jakaś specjalna wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 zawsze były srebrne i takie są do dziś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugoman Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Przeglądałem Laguny na allegro, i chyba masz rację, jednak jestem przekonany że takie auto widziałem. Chyba że to było dzieło właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 na pewno przeróbka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Pewnie jakaś Laguna gold edition by .....ja sięnigdy nie spotkałem z jakimś innym znaczkiem Renault niż srebny - chyba, że jego brakiem ale to co innego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi