whysky66 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 witam forumowiczów.Jak w temacie-bardzo proszę o ocenę autka.Jutro mam zamiar jechac do gościa. http://otomoto.pl/renault-scenic-1-9-dci-C13479057.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 sporo kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Na oko wszystko ok ale przejrzyj dokładnie jak będziesz na miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whysky66 Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 wiem że kasa spora,ale jak sądzicie-czy jeśli jest jak w opisie to warta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 czy jeśli jest jak w opisie to warta Warty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whysky66 Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Warty Nie wiem czy to szydera czy akceptacja,ale jeśli go kupę to chciałbym wprowadzić któreś z dodatków zastosowanych w Twoim aucie/robi wrażenie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 whysky66, auto jest ładne na zdjęciach ta cena trochę powala ale za te 16 można się szarpnąć. Brak osłony pod zderzakiem z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Zwykła kierownica w tak dobrze wyposażonej wersji? Moim zdaniem powinna być skóra. Brak osłony pod zderzakiem z przodu. Nie wiem też czy zderzak przypadkiem nie jest od benzyny, jak przy jeździe próbnej będzie łapał zadyszkę to pewnie tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Zapytaj gościa gdzie alufelgi? I zapytaj o komplet opon letnich, bo mi się wydaje , że już na zimówkach stoi...?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi