gipsiarz Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 No to masz wszystko to co ja z tym że ja mam czujniki ciśnienia i ręczną klime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk1 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Jeśli uda Wam się odworzyć linka (może lepiej kopiuj wklej )to co to za wersja te 2 pierwsze auta od góry :roll: http://atsearch.autotrader.co.uk/www/cars_...rch_full=SEARCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Według mnie jest to Luxe Expression. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz.Lula Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam jestem nowym użytkownikiem na form i również mam problemy z ustalenie wersji samochodu. Samochód przyjechał z Włoch, póżnie postaram się wsadzićkilka fotek ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tara Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Czytając te posty odnoszę wrażenie, że Renault ma wielki ubaw, robiąc dziesiątki wersji jednocześnie nie ułatwiając swoim użytkownikom ich rozpoznanie. Sam jestem świeżo upieczonym właścicielem Scenica II i próbuję od kilku dni dowiedzieć się jaką mam wersję (nawet posiadając poufny wydruk z serwisu Renault ze specyfikacją tech. dla mojego auta). Bez powodzenia , niestety. Pozdrawiam serdecznie i bawmy się dalej w zgaduj zgadula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 tara, ale przecież w specyfikacji powinno stać w jakiej wersji wyposażenia auto opuściło fabrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 waldek708, błędne rozumowanie - też mam taki wydruk i nie ma w nim nazwy wersji. Jest napisane tak: wersja - FAI4 i druga informacja: model katalogowy gamy X644MO. Oczywiście na wydruku jest wymienione wszystko co powinno być w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 aaa...to dziwne bo u mnie na wydruku pisze,że privilige.Tym sie sugerowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysia75 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 mam też problem z ustaleniem wersji mojej meganki kombi 2004.listwy szare ,klamki srebrne ,halogeny klimatyzacja automatyczna, skorzana kierownica gałka biegów ,navigacja wysuwana,ciemna tapicerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Wy nie wiecie jaką macie wersje więc mam o wiele lepiej . Wiem że ma AIR ale problem tkwi w tym że nie ma nigdzie specyfikacji takiego wyposażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trewre1 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Potrzebuję namierzyć moją wersję wyposażenia do ubezpieczenia on-line i nie potrafię tego zrobić mimo sugerowania się wpisami . Dealer stwierdził , że jeśli auto z importu , to oni nie pomogą , bo tam były inne dodatki wyposażeniowe . Z tego co zauważyłem jest to Confort , ale jaka wersja wyposażenia ? Grandtour 1.5 63kW 2006 tapicerka grafitowa ( pośrodku kwadraciki ) klamki w kolorze Climatronic na progach naklejone listwy aluminiowe bez napisu zagłówki bez regulacji przeciwmgielne tempomat radio CD (mono , tego się nie spodziewałem !) ... i sam nie wiem co może byc pomocne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC800 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Co prawda dotyczy Scenic II, ale nie będzie chyba większych różnic: W moim wszystko się zgadza zgodnie z tymi tabelkami (Scenic na rynek włoski). Według mnie to będzie Confort Expression. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hottt Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Widzę, że problemem jest ustalić wersję wyposażenia. Szukałem właśnie, ale nie widzę. Mam scenica po lifcie z 2002 r. - klima manualna - brak komputera (nie ma przycisku od góry w przełączniku wycieraczek) - 1.9 dCi ("i" jest niebieskie) - światła przeciwmgłowe ma przód i tył - jakiś system antypoślizgowy (przełącznik na dole po lewej) - radio na kasety ze zmieniarka pod siedzeniem Jakbyście mogli jakoś pomóc to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 :lol: Zarejestruj się na renault.pl wpisz VIN i dane dotyczące pierwszej rejestracji. Wyskoczy wersja i wyposażenie. Wykopałeś temat z przed prawie 4 lat a wiele się zmieniło od tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi