Jacek1l Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam Wiem że temat był wielokrotnie poruszany i przeglądałem posty, ale mam jeszcze pytanie. Czy po ściągnięciu bębna ciężko jest odkręcić, zdjąć a potem zamontować nową piastę? Czy da się zdjąć ją bez ściągacza? - jak? Mam już piastę i chciałbym własnymi siłami w garażu się za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 powinieneś dać radę bez ściągacza, jedynie dopytaj się jak mocno należy to dokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek1l Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Dokręcanie - gdzieś już czytałem że 215Nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi