Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Zielony listek na szybie

baciuś

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście megi to moje 1 auto i mam je od ponad miesiąca. Listek mam i powiem że nie czuję żadnej różnicy na drodze. Podjeżdżają dalej jak blisko się tylko da. A właśnie po to go nakleiłem. Tak czysto z ciekawości pytanie jak mi by sie auto stoczyło i bym stuknął tego zaraz co mi za dupskiem stanął to czyja wina ??

z przodu liść... z tyłu liść... a w środku? głąb? :(

ja na drodze traktuje wszystkich na równo czy z liściem czy bez.

Nie jednokrotnie jakiś dziadek stwarza większe zagrożenie niż osoba, która jest świeżym kierowcą:mrgreen:

radek pozwole sobie zabrać głos, też uważam że to dobry pomysł, choć ja bardzo rzadko spotykam się z naklejonym listkiem, ale jeżeli już przed sobą taki widzę też staram się być ostrożniejsza, a czy to naklejanie jest obowiązkowe?

radek złote słowa czy dorośliśmy? chyba nie, zwłaszcza młodzi kierowcy którzy dostają wypasioną furę od rodziców, gdzież by im było w głowie listek nakleić toż to obciach

9oczywiście nie wszystkich stawiam pod jedą kreską)

Zdanie egzaminu na prawo jazdy to jest tylko stwierdzenie ,że teraz już sam będziesz trenował jazdę i umiejętności i to w pełnym ruchu .Dlatego uważam naklejenie zielonego listka za swego rodzaju informację " umie już jeździć ale proszę o wyrozumiałość przy niewielkich problemach. Dlatego należało by naklejać listek jako ostrzeżenie dla innych. Ja staram się nie zmuszać takiego kierowcę aby udowadniał co już potrafi on ma jeszcze prawo popełnić błąd przecież dopiero się uczy"

Hmm młody, listek obciach. Ja osobiście tak nie uważam w niedziele mi stuknie 19lat dopiero i liść jest. Różnicy co prawda nie ma. Ale głównym powodem jego naklejenia były przede wszystkim to że mam różne jazdy z moja megi. Chyba felerny samochód trafiłem jako 1 auto w życiu swoje.

Ja myślę, że ludzie którzy widzą zielony listek na aucie są bardziej uważni, wiedzą, że kierowca jeszcze się uczy i nie można się niczego spodziewać po nim... Po prostu są bardziej ostrożni, zostawiają większy odstęp no i wyprzedzają jak się da... ;-)