baciuś Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 jak widzę zielny listek, to jestem bardziej wyrozumiały, albo jak jest możliwość to zmieniam pas ruchu, każdy się kiedyś uczył i trzeba być wyrozumiałym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Pozytywnie, takie działanie jest z korzyścią dla nas wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koval91 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Osobiście megi to moje 1 auto i mam je od ponad miesiąca. Listek mam i powiem że nie czuję żadnej różnicy na drodze. Podjeżdżają dalej jak blisko się tylko da. A właśnie po to go nakleiłem. Tak czysto z ciekawości pytanie jak mi by sie auto stoczyło i bym stuknął tego zaraz co mi za dupskiem stanął to czyja wina ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ej, ja mam prawko 1,5 roku, pierwsze auto, i o żadnym listku nigdy nie słyszałem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja nie mam listka, po co mi to :-P Koval91, to by była twoja wina według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 z przodu liść... z tyłu liść... a w środku? głąb? :( ja na drodze traktuje wszystkich na równo czy z liściem czy bez. Nie jednokrotnie jakiś dziadek stwarza większe zagrożenie niż osoba, która jest świeżym kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkowa406 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 radek pozwole sobie zabrać głos, też uważam że to dobry pomysł, choć ja bardzo rzadko spotykam się z naklejonym listkiem, ale jeżeli już przed sobą taki widzę też staram się być ostrożniejsza, a czy to naklejanie jest obowiązkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Naklejanie listka miało być obowiązkowe, nawet sporo o tym pisano ale nic z tego, sprawa o tym ucichła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Inna sprawa czy dorośliśmy do bycia dorosłym na drodze czy też nie. Moim zdaniem większość z nas nie dorosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkowa406 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 radek złote słowa czy dorośliśmy? chyba nie, zwłaszcza młodzi kierowcy którzy dostają wypasioną furę od rodziców, gdzież by im było w głowie listek nakleić toż to obciach 9oczywiście nie wszystkich stawiam pod jedą kreską) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Zdanie egzaminu na prawo jazdy to jest tylko stwierdzenie ,że teraz już sam będziesz trenował jazdę i umiejętności i to w pełnym ruchu .Dlatego uważam naklejenie zielonego listka za swego rodzaju informację " umie już jeździć ale proszę o wyrozumiałość przy niewielkich problemach. Dlatego należało by naklejać listek jako ostrzeżenie dla innych. Ja staram się nie zmuszać takiego kierowcę aby udowadniał co już potrafi on ma jeszcze prawo popełnić błąd przecież dopiero się uczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koval91 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Hmm młody, listek obciach. Ja osobiście tak nie uważam w niedziele mi stuknie 19lat dopiero i liść jest. Różnicy co prawda nie ma. Ale głównym powodem jego naklejenia były przede wszystkim to że mam różne jazdy z moja megi. Chyba felerny samochód trafiłem jako 1 auto w życiu swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkowa406 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Koval jak stwierdziłam nie wszyscy, zdarzają się młodzi odpowiedzialni ludzie dbający o swoje bezpieczeństwo i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 nie liczy się obciach tylko bezpieczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja myślę, że ludzie którzy widzą zielony listek na aucie są bardziej uważni, wiedzą, że kierowca jeszcze się uczy i nie można się niczego spodziewać po nim... Po prostu są bardziej ostrożni, zostawiają większy odstęp no i wyprzedzają jak się da... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi