andrewstp Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Mam Megane ph1 z 97r 1.9D. Mam problem który objawia się tym że nie mogę włączyć zamkniętego obiegu powietrza - nie pali sie kontrolka po włączeniu.Wszystko było by jasne gdyby nie to że czasami uda mi się ją włączyć ale po krótkiej jeździe znów gaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor2502 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Mam dokładnie ten sam problem i również odpowiedzi nie umiałem uzyskać ;/ w sb dobiorę się do tego jak uda mi się zdjagnozować to opiszę co i jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 kontrolka mogła się spalić, ale jeżeli faktycznie nie działa, to ostatnio jadąc z kolegą jego Astrą, dowiedziałem się że w astrach wewnętrzny obieg nie działa, kiedy manetka jest ustawiona na szybę, nie wiem czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor2502 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 u mnie żarówka działa bo co jakiś czas układ działa ... tylko wiecej nie działa niż działa przyda się to zrobić by działało za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi