Majszunio Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 hejka mam pytanie odnosnie radia do mojego auta Renault Megane 96 rok pasuje jakiesORGINALNE na CD ??? wiem ze kasetowki sa na pewno ale czy ktos sie moze orientuje czy ktores z innych orginalnych modeli CD bedzie pasowalo do mojego auta , oczywiscie chodzi o to by dzialal RDS no no i ewentualnie pilot w kierownicy , thx za odp po PODOBNE wszytski orginal CD do renowek nie sa kompatibilne z rokiem 96 i nie bedzie dziala RDS ani pilocik pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 po PODOBNE wszytski orginal CD do renowek nie sa kompatibilne z rokiem 96 i nie bedzie dziala RDS ani pilocik Pierwszes słyszę ale może niektóre nie mają instalacji (lub ktoś wyciął) pod pilota - dodatkowa kostka iso aby podłączyć pilota ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Polecam stronke tudio24.prv.pl/"]http://[ciach]tudio24.prv.pl/ Troszeczke zabawy i wszystko podłączysz. Tez szukam cd do Megany 96, ale chyba skończy się na przeróbkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi