uzytkownik1 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam. Od kilku dni szukam dokładnie Megane II. Znalazłem autko: http://otomoto.pl/renault-megane-1-9dci-12...-C15952439.html Auto widziałem osobiście na giełdzie, nie wiem na co dokładnie zwracać uwagę. Jak sprawdzić je przy osobistym oglądaniu i co sprawdzać. Czy cena 17900 + opłaty 1500 jest za takie auto średnia duża ? Generalnie do utargowanie jest te 900 zł z 17 900. Ten sam sprzedający ma także: http://komisautohit.otomoto.pl/renault-meg...-C15906706.html Proszę o opinię. Oraz mam dodatkowe pytanie co do działania manualnej klimatyzacji w zimie. W obecnym (Picasso) mam klimatronik. Ustawione 22 stopnie i włączona klima. Brak jakiegokolwiek parowania szyb itp. (sugestia z instrukcji tego auta). Czy przy manualnej klimatyzacji jest ona po prostu w zimie wyłączona ? Pozdrawiam. Z góry dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 w tej czarnej brakuje zaślepki tunelu środkowego przy nogach pierwszego pasażera. Zapewne był wyciek z klimy do środka i jak macali skąd leci to zdjęli - pytanie czy została wysuszona gąbka pod tapicerką bo z klimy jak leci to niemało. Jeśli jest mokra to w schowku w podłodze z prawej strony będzie woda. Trzeba pamiętać że przecieki z klimy to wada fabryczna i dotyczy wszystkich M2 w obu fazach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 W czarnym egzemplarzu je źle zamontowany joystick od sterowania lusterkami (możesz porównać z egzemplarzem niebieskim, tam jest OK). Można to bez problemu samemu poprawić, ale to już jakaś oznaka, że przy drzwiach też ktoś grzebał. Tak, jak pisał kolega, koniecznie sprawdź czy schowki w podłodze są suche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 uzytkownik1, powiem tak cena za autko dobra w sumie. Z doświadczenia wiem że trzeba bardzo dokładnie oglądać. Ja nadal szukam swojej Megi a szukam już ponad dwa miesiące. Więc powoli i znajdzie. A co do modeli najlepiej jechać do ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 czarna powinna miec alusy tej niebieskiej. Bede sprzedawac swoje auto tyle, ze z 1.5 100KM, 04r... jesli zainteresowany mniejszym silnikiem to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 a auta są już opłacone w kraju ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi