Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Czas wolny.

Merkaba

Rekomendowane odpowiedzi

Tak więc co robicie gdy macie za dużo czasu lub się nudzicie?

W domu, garażu, ogrodzie, przed komputerem itp...

Dla przełamania lodów ja zacznę:

W domu:

Wszystko co każą.

Garaż:

Wiadomo poprawia się fabrykę... :mrgreen:

Ogród:

Mam działkę 6Arów podzieloną na pół gdzie jedna część jest rekreacyjna, to druga jest pod oprawę warzywek.

Komputer:

Oprócz serfowania po internecie, zajmuję się też tłumaczeniem filmów i odcinków anime.

Poza domem:

Szkoła.

Praktykuje w ASO Forda Super-Cars Leszno.

Pracuje też w Heaven Zielona Góra.

No i jeździ się do dziewczyny.

Zapraszam...

Takiemu to dobrze...

Mnie w ogóle brakuje czasu wolnego.

Mam zbyt absorbujące dzieci a jak już znajdę odrobinę wolnego czasu to:

w domu: majsterkowanie (to szafę wnękową, to półki z karton-gipsu, to zabawy z oświetleniem), czasem jakiś film oglądnąć

garaż: nie posiadam takowego ale przy aucie coś dłubnąć albo popielęgnować

ogród: mam tylko w doniczkach a zajmuje się nim żona :mrgreen:

komputer: ostatnio coraz częściej megane.com.pl, czasem coś sobie skrobnę w php+mysql ewentualnie jakieś poprawki przy działających stronach (choć nieraz to obowiązek)

poza domem: praca.

I to by było chyba na tyle.

Jak sie ma za dużo wolnego czasu to:

- komputer - przeglądanie forów - siedzę na 3... ;-)

- coś przy aucie - jeżeli ojciec nie jest autem w robocie... :roll: Jeszcze trochę i będę siedzieć przy swoim... :mrgreen:

- spanie - czasem się zdrzemnę...

- spotkania z kumplami :(

- pomoc rodzicom w ogarnięciu domu, zrobić czasem obiad. ;-)

Czas wolny? A co to?

Blizniaki w domu w wieku troszkę powyzej 2 lat, wiec sprzatanie sprzatanie zabawa z dziećmi sprzątanie. Bardzo czesto jakieś malowania remonty w mieszkaniu a to ściankla działowa a to półki. Wieczorami dorabiam jakieś inwentaryzacje rysunki i takie tam.

Czas wolny taki naprawdę dla mnie:

Grzebanie w necie Fora Renault , Daewoo ( wieczorami ). Grzebanie w samochodach ( mam dwie sztuki i zawsze znajdzie się cos co mozna by zrobić)

Jak jest cieplej to wyjazdy na działkę nad jeziorem ( tam rowniez praca ale inna i człowiek wypoczywa) piwko kiełbacha jakieś spacery.

Nawazniejsze to jednak wędkarstwo, dawno nie miałem okazji ale od wiosny przyszłego roku wracam do tematu na powaznie.

Obiboc, używaj polskich znaków.

hmm... kładę się spać bo zapewne jest wtedy już ok. 22 :) a jak się kończy rano to wstaję :)

jak się zdarza mieć czas wolny to staram się zrobić coś przy Megii :) naszczęście mam stały dostęp do neta to Forum Megane czytam w miarę na bieżąco. A tak to jak każdy miło spędzić czas z rodziną i dziewczyną :)

pozdrawiam