hudy1 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie wiem czy się cieszyć, czy płakać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskinia Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ni wiem, ale widzę, że czyścisz szybki na wyświetlaczach ładnymi okrężnymi ruchami Ja mam na razie ok 70tkm i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Mi to chce się płakać jak widzę takie tematy... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Po przekroczeniu 200k km przestaniesz na to zwracać uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Mi to chce się płakać jak widzę takie tematy... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 hudy1, co tu płakać - auto ma służyć, a służy jak się o nie dba, za to Twój przebieg to dopiero porządnie dotarty motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jezu, to weź cofnij trochę albo zacznij na wstecznym jeździć :roll: Mi to chce się płakać jak widzę takie tematy- dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 czas na zmianę auta. Samochody z przebiegiem powyżej 100 000 psują się i nikt ich nie chce kupić.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Samochodyz przebiegiem powyżej 100 000 psują się Dlatego najlepiej kupić, umyć i postawić do garażu - na pewno się nie popsuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Samochody z przebiegiem powyżej 100 000 psują załamałem się jak to przeczytałem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 nimrod32, Tomik 1970, macie rację, dlatego postuluję, by producenci na polski rynek wprowadzili stały licznik przebiegu, który ustawowo będzie ustawiony na powiedzmy 98564km. Kupujesz auto od nowości z takim przebiegiem, z takim sprzedajesz :) Oczywiście diesel powinien mieć odpowiednio... mniejszy przebieg :) Wtedy każdy nowy właściciel będzie pewny, że przebieg niekręcony :) Sorry za OT, ale nie mogłem :) P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Pavvel, toć to zgroza - tak duży przebieg :shock: ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Takie coś było w Tipo i Temprze z elektroniczną deską. Po osiągnięciu przebiegu 99 999 lub 199 999 km licznik się zerował (były dwa typy). Idealne na nasz rynek :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Idealne to za słabe słowo. U mnie stuknęło jakiś czas temu 255555, ja to dopiero mogę się załamywać :) Jak napisał rav85, auto jest do tego aby jeździło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gochu Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Czekałem już długo na podobny temat. Ostatnio taki został zamknięty zanim zdążyłem wrzucić fotki. Może tym razem dodam zdjęcie sprzed 2 miesięcy, zanim mody zamkną temat. :) P.S Zanim auto zacznie się psuć zrobię jeszcze 40k :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi